fredag, 31 augusti 2012 19:47

Come back....

Det har nu gått ett tag sedan olyckan och från att inte kunnat göra något alls så är jag numera uppe och springer - bokstavligt talat :). Om jag skulle beskriva mig själv så kan väl adjektiv av typen envis, entuastiskt, påstridig och intensiv vara skapligt rättvisande dock inte tålmodig. Kanske är det denna egenskap jag numera ska tillägna mig. Hjärnor läker inte så fort har jag fått erfara och lära mig och min kloka tränare skrev i sitt förra mail till mig...tålamod Camilla tålamod ;). Tja vad annat kan man säga när veckodosen träning ökas med ca 30min till 1timme i veckan. Dock är jag tacksam och ödmjuk inför det inträffade då jag lärt mig mycket om mig själv och hjärnskador. Jag är även lycklig över att ha så många fantastiska människor omkring mig som underlättat mitt läkande. Det är alla positiva tankar jag fått av vänner till alla underbara terapeuter som lagt ner sin själ i att läka mig. Jag hade aldrig varit där jag varit om jag inte knaprat mina homeopatmedel/mineraler, fått sakral-kranialterapi, osteopatbehandlingar etc. Jag känner mig faktiskt riktigt stark. 

Träningsdosen denna veckan kan om jag har tur nå upp till nästan 17timmar och även om intensiteten inte varit påtagligt hög så känns kroppen väldigt väldigt bra -särskilt med tanke på vad som hänt. Under min sjukdomsperiod har jag också fått erfara att kontakten med försäkringskassan inte alltid är oproblematisk. Jag får tydligen generösa 0kr i ersättning för den konstaterade hjärnblödningen - det var ju ytterst humant kan tyckas. Jag får väl skatta mig lycklig över att det hände mig och ingen stackars svag individ. 

Jag har även gjort en ny bekantskap under min "down" period och jag måste säga att jag är kär :). Jag har länge funderat men först nu gjort slag i saken. Jag har blivit med vattenrenare. Det kan vid en första anblick verka helt onödigt då vi har såå bra vatten i Sverige. Det må vara bättre än på många andra ställen men bra är det inte - det var inte länge sedan tidingarna skrev om hur dåligt våra vattenreningsverk fungerar bla. Denna vattenrenare tar inte bara bort pesticider, klor, tungmetaller, mikrober och 99% av alla läkemedel, det joniserar vattnet och gör det väldigt basiskt. Just det senare är guld värt då de flesta av oss är försurade med benskörhet och sjukdomar som värsta följd. För idrottare märks det som minskad ork och ökad risk för skador. Dessutom smakar vattnet mycket mjukare och godare. Det jag märkt är att sötsuget minskar och att jag blivit lite mer basisk (fick med en ph-testare som jag testat på det mesta hemma :)). Eftersom priset är överkomligt 2990kr och installationen lätt som en plätt och jag supernöjd kommer jag faktiskt att börja sälja den. Är ni intresserade hör av er till mig berättar jag mer. 

Läs 5198 gånger