Sponsorer

Vill du bli min nästa sponsor? Kontakta mig!

CASCO — Premium Quality Helmets and Glasses Casco
Huub våtdräkter Huub
Rotary Malmö Rotary Malmö
Nutriway Nutriway
American Classic American Classic
Batavius Vartex Batavius Vartex
Schwalbe däck Schwalbe däck
I år tävlar jag i kompressionskläder och strumpor från SLS3. Under min graviditet räddade de verkligen mina svullna vader/ben!

I år tävlar jag i fantastiskt bra kompressionskläder och strumpor från SLS3. Under min graviditet räddade de verkligen mina svullna vader/ben!
Du finner deras produkter i min webbshop »

Active Kids hjälper mig att kombinera träning med umgänge med min dotter. Med multibarnvagnen CX1 kan jag både springa, cykla och t.o.m. åka skidor ifall jag så önskar. Active Kids hjälper mig att kombinera träning med umgänge med min dotter. Med multibarnvagnen CX1 kan jag både springa, cykla och t.o.m. åka skidor ifall jag så önskar.
Ulla Thoresen på Kostverkstaden hjälper mig med att förebygga skador och maximera min prestation med hjälp av ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram anpassat för mina specifika behov. Ulla Thoresen på Kostverkstaden hjälper mig med att förebygga skador och maximera min prestation med hjälp av ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram anpassat för mina specifika behov. Till sin hjälp använder hon bl.a. ett hårmineralanalystest från Trace Elements. Ulla Thoresenwww.kostverkstaden.com hjälper mig med att förebygga skador och maximera min prestation med hjälp av ett skräddarsytt kost- och kosttillskottsprogram anpassat för mina specifika behov. Till sin hjälp använder hon bl.a. ett hårmineralanalystest från www.traceelements.com.
Imse Vimse har ekologiska tygblöjor när de är som bäst; snygga, praktiska, billiga och miljövänliga. Imse Vimse har ekologiska tygblöjor när de är som bäst; snygga, praktiska, billiga och miljövänliga.
Kristina på Complete Wellness hjälper mig hålla kroppen i trim med laser och zonterapi. Hon är oerhört flexibel och trollar alltid fram en tid till behövande. Kristina på Complete Wellness hjälper mig hålla kroppen i trim med laser och zonterapi. Hon är oerhört flexibel och trollar alltid fram en tid till behövande.
I år kör jag med glasögon från X-KROSS. Lätta, snygga och funktionella! I år kör jag med glasögon från X-KROSS. Lätta, snygga och funktionella!
Doktor Honung – färsk honung full av nyttiga mjölksyrebakterier som hjälper mig att undvika förkylningar och påskyndar återhämtningen. Doktor Honung – färsk honung full av nyttiga mjölksyrebakterier som hjälper mig att undvika förkylningar och påskyndar återhämtningen.
Extreme Endurance! Extreme Endurance påskyndar återhämtningen och förlänger uthålligheten.
Kalas Sportswear Kalas Sportswear
Besök deras hemsida: www.kalaswear.se
Saucony förser mig med i mitt tycke marknadens bästa skor. Min favorit vid tävling är Grid Type A  som har den perfekta kombinationen av stabilitet, stötdämpning och löpkänsla. Saucony förser mig med i mitt tycke marknadens bästa skor. Min favorit vid tävling är Grid Type A som har den perfekta kombinationen av stabilitet, stötdämpning och löpkänsla.
Osymetric Osymetric
Besök deras hemsida: www.osymetric.com
Torbjörn Mårtensson på Brydes klinik & hälsobutik håller koll på mitt viktigaste redskap, kroppen. Torbjörn Mårtensson på Brydes klinik & hälsobutik håller koll på mitt viktigaste redskap, kroppen.
FSData sponsrar mig med utrymme på webben. FSData är ett förstklassigt webbhotell och ett av Sveriges modernaste. Bäst i Internetworlds webbhotell-test 2008. FSData sponsrar mig med utrymme på webben. FSData är ett förstklassigt webbhotell och ett av Sveriges modernaste. Bäst i Internetworlds webbhotell-test 2008.
Klicka för att komma till sidans topp!